Marklyft :D

Maxade vikten på marklyft idag fan :D:D 160 kg vart det, 1 gång. Kom lite näsblod efter haha :D Tråkigt att jag inte kunde filma in det för kameran på min mobil suger. Men det kommer väl nån video snart.

Annars har jag ba chillat hemma o inte gjort så mycket. Bara skola, äta, träna :)
Peace
//Namir

Min helg!

Min helg har vart ganska ''lugn'' så att säga.

Jag har för det mesta suttit hemma och nördat en anime serie jag börja kolla på! Bleach heter den.. Animen handlar om en 15 årig kille vid namn Kurosaki Ichigo och han kan se döda spöken. En dag så möter han på en ''Shinigami'' Alltså en dödsgud och säger inte mer än så.. www.animefreak.tv (sök där på bleach) så kan ni se själva..

I lördags så var jag också speaker till boxningsmatcher.. Var jävligt nervös när jag skulle börja men senare vart det skitkul och man vart ganska bekväm med det haha!

Idag har jag också läst klart min engelska bok och skrivit bokrapport så ganska chill att jag kan få vg+ i engelska ;)

Jaa det är bleach (obs. Orangehåriga är Ichigo)
Bild på Bleach!

Peace! // Husse

Tråååk

Ännu en tråkig helg, har inte gjort nånting speciellt på flera månader. Känns som man verkligen vill göra nånting kul, men vad det vet man inte. Lite sur på nära vänner som knappt hör av sig när det är nånting kul man kan göra också. Så jag kom på en ide :) tänkte sitta hemma lite o nörda som gamla tider och bara träna :)
Fick en tanke nyss om att jag borde köpa speltid på world of warcraft(jag vet det är nördigt som FAN).
Det är faktiskt skit kul om man e bra på det och om man har polare som man kan köra med. Men alla har sina olika smaker på spel osv.

Försökte dra bort husse från datorn men lyckades inte så bra, han satt o kolla på sina anime serier, hajjar inte hur han kan gilla sånt ens. Hade inte så mycket att säga den här gången men jag fick ihop ett inlägg iaf.

Är ni intresserade av styrketräning så kan jag alltid lägga upp nån video/bild på mig när jag tränar eller nåt :P
Alltid kul o se när någon försöker ta maxvikt på någon övning :)
Hare bra peeeeace //Namir

Ny pojke

Hejsan allihoppa, jag heter Namir och kommer blogga med husse:)

Lite kort fakta om mig: hmm vad kan man säga egentligen ?:P Well, jag kan ju börja med att säga att jag styrketränar för det mesta, nästan hela tiden då. Går på fordonsprogrammet i Fredrik Bremer, inriktning Maskin och Lastbils teknik. Jag är född 1992, dvs fyller 18 i år BITCHES! Fast ganska långt kvar :( 22 september :/.
Yes, det var nog allt jag kommer på just nu. Feel free to ask me any kind of questions. Btw det kommer nog nån bild på mig ganska snart. Peace

Dagens låt!


Förändringar!

Som ni kanske ser så har Anthony quittat bloggen som moderator.. och det måste vi nog hålla en tyst minut för! =(

I alla fall tänkte jag ha en fråga: Ska bloggen fortsätta innehålla driv eller ska den vara lite seriösare??
Motivera gärna svar! (inget obligatoriskt ofc!)


RSS 2.0