Long time no writing?

Längesen man skrev i denna ''blogg'' men har varit så ''upptagen'' aja hitta ett offer som vi kallar lammkött A.K.A. JACK!

Denna art ''JACK'' är speciell.. sägs att han har regnskydd vart än han går och att han är släkt med en mycket mäktig man.. Jämförelse bilder kommer nedan!

Detta är Jack då 
Also known as JACK
Bedårande??

Ps. Anledningen till att jag inte drev så mkt är för att Jack might be sad :O

Peace out!

Ajajaj...

Vi har fått raport om att en tjej i fredrikabremergymnasierna går runt och raggar på alla killar, tar deras nummer och stämmer träff med dom. dom flesta som har blivit drabbade är folk som redan har flickvän så det är "dålig karma" säkert. Hur som helst. hon leker ofarlig och gillar bondage sex så hon låtsas vara gullig och binder sina offer sen tar hon bort masken och det visar sig vara en kille och han våldtar dom i prutten!! Akta er för Niklas Helgeson! annars får ni ont i röven!!

Skaparen:

Här ser vi han som skapat denhär bloggen.. men se upp! Han brukar stryka runt i nedre delarna av fredrikabremer och leka att han är skolsyster. Alla som kommer till skolsyster brukar han ta i förväg och säga att han är den nya. flera småpojkar har blivit drabbade av denna man och dom har fått psykiska störningar. hursomhelst så låter han tjejerna vara, han verkar vara mer intresserad av småpojkarna. Se upp och bli aldrig mottagen av honom! har en bild från hans falska "skolsyster leg. intyg"

"L" från Manga och Anime serierna "Deathnote" LEVER!

Man vet ju att ingen vet hans riktiga identitet så "L" har bytt sin identitet till "Andrea Holmström" ! och "han" hävdar att han inte är denna "L" som jag pratar om och att "han" egentligen är en tjej! men vi vet ju att det inte är så! bevisen är starka! kolla bara på denhär bilden!
Man ser ju att det är samma person!

Hittade min polare i Youtube!

Shit.. Hittade Kalle på nätet (han med hockeyfrillan)


RSS 2.0